kies renovlies

Email

Info@kiesrenovlies.nl

Contact

Contact Us

Get in Touch With Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Kuta, Bali
Denpasar, Bali

Plak ons niet achter het behang

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Renovlies heeft een snelle droogtijd en is voordeliger dan stucwerk, geschikt voor bijna alle ondergronden, oersterk en brandveilig, gemakkelijk te sauzen met latex of te behangen met een decoratief behang, krimp- stoot- en krasvast, volledig naadloos en duurzaam. Renovlies behang heeft geen structuur, waardoor het glad én naadloos aangebracht kan worden. Hierdoor is Renovlies hét product voor de perfecte wandafwerking.

Wanden worden vanuit de bouw nooit behangklaar opgeleverd. Ze hebben vaak nog oneffenheden, beschadigingen en putjes. Voor het beste eindresultaat is schuren van de wanden noodzakelijk. Wij van kiesrenovlies doen dit met de beste machines zodat u wanden super strak worden.

Ja, renovlies is een ideaal product om te gebruiken in uw nieuwbouw woning. Renovlies vangt de haarscheurtjes van uw nieuwe wanden op en zijn dan niet zichtbaar. Bij stucwerk zal dit altijd zichtbaar blijven, daarom is renovlies het perfecte alternatief voor stucen.

Renovlies is niet waterafstotend. Maar met de juiste verf en coating wordt Renovlies waterafstotend en afneembaar. Renovlies is dus een heel goede basisafwerking voor uw keuken en/of badkamer.

Een groot voordeel van Renovlies behang is de snelle droogtijd van gemiddeld 24 uur. Hierdoor kunnen andere werkzaamheden voor de wandafwerking snel doorgaan.

Bij ons kun je qua prijs kiezen uit meerdere pakketten. Ga voor een basis renovlies pakket voor 9,50,- per m2 of een all-in renovlies pakket van 17,50,- per m2. Meer informatie vind je op de prijzenpagina. Bovendien is renovlies 40% goedkoper dan stucwerk. Voor meer informatie, bekijk onze prijzen pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort uw wanden sauzen, schilderen of behangen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.